كونى مختلفة

مدونة كونى مختلفة ليكى أنتى لرشاقتك وصحتك وجمالك وثقافتك ونجاحك مع كونى مختلفة هتكون متميزة فى كل شئ

               فكرى فى صحتك وصحة اسرتك جيددددد

تعرفوا مين هاى ؟

اكيد مفيش حد ميعرفهاش عارفين مين دى

دى (( البطه السوداء )) بطله موضوعنا النهارده
طبعا انتم متعرفين عليها من الاول (ما هى موجوده فى كل مطبخ مصرى)

عمرك سألتى نفسك ليه بشتريها بتلمع وبعد تعدد الاستخدام بتقلب اسود؟؟
طيب هى ليه مبتنضفش؟؟
كل دى اسئله بنسألها لنفسنا بس محدش فينا عرف يرد
سبتر عملت ابحاث علميه وعرفت الاجابه

عندما نقوم بعمليه القلى التقليديه (( نضع الطاسه على النار وفيها الزيت ونسيبه لحد ما يسخن يعنى يقدح بالعاميه))

فى هذه الحاله بتصل درجه غليان الزيت التى نستخدمها للقلى ل 300 درجه مئويه واكثر وفى هذه الدرجه نفسها ((علميا )) يتحول الزيت الى اكريلاميد (( ماده سرطانيه ))

وايضا مع حرق الزيت ينتج كرا ت لزجه ( لونها اصفر فى البدايه ) هذه الماده اللزجه تلتصق بالطعام وتدخل اجسامنا وتلتصق بالشرايين وتسبب الجلطات كما انها تلتصق على جدار الانيه المستخدمه فى الطهى باستمرار ويكون لونها اصفر فى البدايه ثم تتحول الى اللون الاسود وهذه الماده هى نفسها التى تتكون على جدار الانيه من الداخل والخارج ( البطه السوداء)

معلومه هامه
الزيت بطبيعته دون تعرضه للنار غير مشبع
اما عند وضعه على درجه حراره عاليه يتحول الى دهون مشبعه
والدهون المشبعه تؤدى الى ارتفاع نسبه الدهون فى الدم (الكوليسترول)
اما القلى فى سبتر الموضوع مختلف تماما
بفضل القاعده الحاصله على براءه اختراع( قاعده الانيه) التى تمتص الحراره بسرعه وتختزنها وتبثها بث تدريجى محسوب ومدروس عمليا الى الزيت فتبقى درجه حراره الزيت دافئه بحيث يمكن وضع اصابعك دون ان تحترق(( تجربه عمليه تتم فى عرض سبتر))
دون هدرجه الزيت وحرقه او اكسدته وبالتالى نتفادى اضرار الزيت التى شرحناها من قبل ونتمتع باكل مقلى صحى ولذيذ ومقرمش وباقل سعرات حراريه
لذلك يصبح الاناء المستخدم للقلى دائما بطه بيضاء لا تترسب عليها الماده اللزجه مما يمكنك من استخدامها فى الطبخ او الشوى
ويمكن القلى فى الزيت اكثر من مره بامان وقلى اكثر من طبقه فوق بعضها وقلى اكثر من نوع حلو وحادق فى نفس الوقت(( قلى سمك مع بطاطس مع قطايف فى نفس الانيه فى نفس الوقت دون اختلاط للروائح او النكهات يتم عمل هذه التجربه فى العرض

ندعوكم لحضور العرض المجانى لمعرفه كل المميزات وطرق الطهى الصحيه والتجربه العمليه وتذوق الطعام فى اى فرع من فروع شركه سبتر مصر صباحا ومساءا
عرضنا مسلى مشوق ومرح ملىء بالمفاجات والمعلومات المشوقه وبدون اى التزام بالشراء
هدفنا هو توصيل المعلومات عن التغذيه الصحيه ونظام سبتر لاعداد الطعام الصحى ونظام سبتر لاعداد الطعام باكبر قدر ممكن من الفيتامينات والاملاح المعدنيه واقل كميه من الدهون المحترقه

اواني سبتر

فكرة سويسرية بتكنولوجيا ايطالية حاصلة على براءة اختراع للاحتفاظ بالفيتامينات الطبيعية والاملاح المعدنية للطعام وذلك
عن طريق الطهي بدون ماء او دهون او ملح
والتحمير والشوي بدون دهون
لذلك حرصت سبتر على استخدام معدن طبي امن وهو الكروم نيكل 18/12 في منتجاتها
وهو المعدن الذي يستخدمه الاطباء في ادوات الجراحة والشرائح والمسامير وتقويم الاسنان
واستخدمت هذا المعدن في صناعة اواني ذات ضمان مدي الحياة

مميزاته
_ لا يتفاعل مع الطعام
_ لا يتاكسد ولا يؤكسد
_ لايتفاعل مع الاحماض ولا القلويات
_احادى الرائحه (( لاينقل نكهات الطعام))
_عالى الكثافه
_ النمو البكتيرى عليه اقل 400 مره من اى معدن اخر

مميزات انيه سبتر
1_الطهى بدون ماء
2_التحمير بدون زيت او سمن وبدون حاجه الى الموقد (( نتيجه لاختزان الحرارى للقاعده ))
3_الشواء بدون زيت او سمن
4_القلى على البارد ( الزيت يبقى دافىء لا يقدح ابدا ) القلى عده مرات فى نفس الزيت لانه لم يتاكسد ولا يغير لونه وقلى اكثر نوع فى ان واحد (( قلى السمك مع القطايف)) لا تترسب الماده اللزجه على الاناء المستخدم للقلى من الداخل او الخارج ابدا طول العمر(( الماده السوداء المسرطنه ))
5_ طهى متعدد الطبقات على نفس عين الموقد وفى نفس الوقت
امكانيه استخدام الانيه الواحده فى القلى والطبخ والشوى دون اى تاثير
7_طهى جميع الفطائر والمعجنات والبيتزا والطواجن بدون حاجه للفرن وبنقطه زيت واحده
8_ عدم فوران اللبن اثناء الغليان
9_ حاصله على شهاده علاجيه وقائيه من الكوليسترول
10_ نظام صحى علاجى لاحتفاظ الطعام بالفيتامينات والاملاح والمعادن ولعلاج ضغط الدم المرتفع وارتفاع نسبه الدهون فى الدم وامراض الجسم المختلفه
11_لا تختلط النكهات الطعام المختلفه اثناء الطهى(( يمكن سلق التفاح مع البصل مع الجزر والكوسه مع البيض فى وقت واحد فى نفس الانيه بدون اى نقطه ماء وبدون اى اختلاط فى النكهات

 

konant

كونى مختلفة

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1 2 3 4 5
0 تصويتات / 413 مشاهدة
نشرت فى 2 أكتوبر 2013 بواسطة konant

http://kon-ant.com/

konant
يقدم الموقع أجدد الوظائف فى التخصصات فى كل البلاد العربية أيضاء يقدم أجدد الدورات التدريبية فى جميع التخصصات The site offers jobs in the newer disciplines in all Arab countries Oadhae newer offers training courses in all disciplines »

ابحث

تسجيل الدخول

عدد زيارات الموقع

125,110